0 0
Mert a vásárlás bizalomra épül. A Vaterán az
értékelések alapján tudhatod, hogy kitől vásárolsz,
sőt még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!
Kategóriák
Részletes keresés

Empathy Selfness - Lélekharmonizáció

Termékkód: 2398806902
Ár:
4 000 Ft
Telefonszám:
+36 70 Mutasd
Szolgáltatás helye:
Pest megye, Gyömrő
Hirdetésfeladás:
2016.11.29. 13:42:50
Hirdetés lejár:
2017.02.27. 13:42:50
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Terápia: metamorf masszázs Ezoterikus irányzat: asztrológia, horoszkóp
Cég/Magánszemély: Cég Keres/Kínál: Kínál
Számlaadás: van

Empathy Selfness - Lélekharmonizáció

A SELFNESS test, a lélek és a szellem összhangjának megteremtésére, illetve az egészséges énkép kialakítására törekszik. Egyfajta életvezetési választás, személyiség fejlesztés, a terápiák holisztikus szemlélet szerint az embert teljes egészében vizsgálják és kezelik. A fő szempont minden esetben a gyökér-okok és a lelki diszharmóniák feltárása és megoldása. Nem más, mint az egészségtudatosság kialakítására törekvés, a pozitív érzelmi beállítódás, az élethosszig tartó tanulás igénye, a munka és magánélet egyensúlyának kialakítása, amelyben az egyén saját erőforrásainak mozgósítása, az önrálátás képességének kialakítása-fokozása kulcsszerepet játszik. Ez a szemlélet a hosszú távú megoldásra törekszik.

?Találd meg önmagad? szlogennel hangsúlyozza az egyén saját egészsége iránti felelősségét. Mindazokat a keleti és nyugati eljárásokat foglalja magába, amelyek az egyén saját belső erőforrásainak aktiválását segítik.

Amikor a harmónia felborul, betegség alakulhat ki. A betegség nem más, mint valamilyen oknak -, amely a betegség mögött meghúzódik, ? az okozata. Az ok az esetek 90%-ában lelki eredetű. Félelem, szorongás, el-nem-fogadás, gyermekkori sérelmek, a dolgokkal való szembenézés megkerülése, belső konfliktus, amelyek a tudattalanban mélyen rejtőzhetnek feldolgozatlanul, elfojtottan, s ez aztán úgy jelez, hogy valamilyen betegséget idéz elő. Ebből a szemszögből megvilágítva a betegség üzenet értékű. Üzen a tested számodra, hogy nem jó irányba tartasz. Persze lehet ezeket tünetileg kezelni, gyógyszerekkel, műtétekkel, de ha ugyanabban a mederben folytatod az életed, a jelzés egyre erősebb és fájdalmasabb lesz.

Figyelj oda a tested üzeneteire, és ha egyedül nem tudod feloldani a kialakult diszharmóniát, kérj segítséget!


A vatera oldalon feltüntetett 4000 Ft ár egy kupont tartalmaz, ami bármyilen szolgáltatásra felhasználható!


Bővebb információ a honlapon: http://empathyselfness.hu/